20/08/2020 20/08/2020 Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Κυβέρνηση και κάθε αρμόδια αρχή για την έναρξη της διερεύνησης των πληροφοριών για τάφους αγνοουμένων στο Πυρόι, αποστέλλει αύριο Παρασκευή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, κ. Δημήτρης Συλλούρης. Την αποστολή της επιστολής αποφάσισε σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των τοπικών αρχών της κοινότητας Πυροϊου κατά την οποία παρέλαβε...
20 Αυγούστου, 2020 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2020 - 18:38

Διερεύνηση των πληροφοριών για τάφους αγνοουμένων στο Πυρόι

Διαδώστε:
Διερεύνηση των πληροφοριών για τάφους αγνοουμένων στο Πυρόι

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Κυβέρνηση και κάθε αρμόδια αρχή για την έναρξη της διερεύνησης των πληροφοριών για τάφους αγνοουμένων στο Πυρόι, αποστέλλει αύριο Παρασκευή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, κ. Δημήτρης Συλλούρης. Την αποστολή της επιστολής αποφάσισε σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των τοπικών αρχών της κοινότητας Πυροϊου κατά την οποία παρέλαβε ψήφισμα για την 46η επέτειο κατάληψης της κοινότητας από τα τουρκικά στρατεύματα.

Με το ψήφισμα, οι Πυρογιάτες ζητούν απαγκίστρωση όλων των στρατευμάτων από το Πυρόι και διάνοιξη του οδοφράγματος.

(ΚΥΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων