22/08/2020 22/08/2020 Μεγάλη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει από χθες, τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας όσο και στο εξωτερικό, η απόφαση των Τούρκων να μετατρέψουν σε τζαμί ακόμη ένα εμβληματικό μνημείο της Ορθοδοξίας, τη Μονή της Χώρας στη Κωνσταντινούπολη. Μεταξύ των πολιτικών που εξέφρασαν δημόσια τη θλίψη τους για το γεγονός αυτό ήταν και η Βουλευτής Α’ Αθηνών...
22 Αυγούστου, 2020 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2020 - 13:07

“Προκλητική και προσβλητική η ενέργεια των Τούρκων”

Διαδώστε:
“Προκλητική και προσβλητική η ενέργεια των Τούρκων”

Μεγάλη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει από χθες, τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας όσο και στο εξωτερικό, η απόφαση των Τούρκων να μετατρέψουν σε τζαμί ακόμη ένα εμβληματικό μνημείο της Ορθοδοξίας, τη Μονή της Χώρας στη Κωνσταντινούπολη.

Μεταξύ των πολιτικών που εξέφρασαν δημόσια τη θλίψη τους για το γεγονός αυτό ήταν και η Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία σε ανάρτησή της στο facebook, έγραψε:

“Θλίψη μεγάλη. Η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί είναι μια προκλητική και προσβλητική ενέργεια της Τουρκίας που στρέφεται συστηματικά κατά σημαντικών μνημείων του παγκόσμιου πολιτισμού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων