26/08/2020 26/08/2020 Μπορεί το 28ο παραδοσιακό πανηγύρι του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» να ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, το ΔΣ του σωματείου όμως βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο ώστε να κρατά συντροφιά στα μέλη και τους φίλους του. Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε το e-Πανηγύρι, μια δράση από μουσικούς του σωματείου η οποία κάνει θραύση στο διαδίκτυο....
26 Αυγούστου, 2020 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2020 - 15:23

e-Πανηγύρι: Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία της “Παναγίας Σουμελά”

Διαδώστε:
e-Πανηγύρι: Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία της “Παναγίας Σουμελά”

Μπορεί το 28ο παραδοσιακό πανηγύρι του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» να ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, το ΔΣ του σωματείου όμως βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο ώστε να κρατά συντροφιά στα μέλη και τους φίλους του.

Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε το e-Πανηγύρι, μια δράση από μουσικούς του σωματείου η οποία κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

«Ετοιμάσαμε για εσάς όλους μικρά βίντεο με παραδοσιακές ποντιακές μελωδίες με το καλλιτεχνικό δυναμικό του συλλόγου, τα οποία θα αναρτούμε σταδιακά στη σελίδα μας στο facebook αλλά και στο Youtube, ευχόμενοι να είστε όλοι ασφαλείς και σύντομα πάλι να βρεθούμε από κοντά» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Οι μουσικοί Χρήστος Ιωαννίδης, Κώστας Κασιμίδης και Γιώργος Φωτιάδης γυρίζουν ολιγόλεπτα βίντεο και διασκεδάζουν με αυτό τον τρόπο τον κόσμο.

Πηγή: pontos-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων