31/08/2020 31/08/2020 Θύμα βανδαλισμών από ιερόσυλους έχει πέσει για ακόμη μια φορά του παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου, που βρίσκεται παραπλεύρως του ανενεργού εργοστασίου της ΣΕΒΑΘ. Το εκκλησάκι που κατασκευάστηκε με την ευγενική χορηγία του Αλέξανδρου Μπαλτατζή, σήμερα ρημάζει και η εικόνα που παρουσιάζει προκαλεί θλίψη. Εικόνες που έχουν κατακρεουργηθεί από ιερόσυλους και εικόνα πλήρους εγκατάλειψης συνθέτουν το...
31 Αυγούστου, 2020 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2020 - 21:06

Ιερόσυλοι βανδάλισαν το παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου

Διαδώστε:
Ιερόσυλοι βανδάλισαν το παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου

Θύμα βανδαλισμών από ιερόσυλους έχει πέσει για ακόμη μια φορά του παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου, που βρίσκεται παραπλεύρως του ανενεργού εργοστασίου της ΣΕΒΑΘ. Το εκκλησάκι που κατασκευάστηκε με την ευγενική χορηγία του Αλέξανδρου Μπαλτατζή, σήμερα ρημάζει και η εικόνα που παρουσιάζει προκαλεί θλίψη.

Εικόνες που έχουν κατακρεουργηθεί από ιερόσυλους και εικόνα πλήρους εγκατάλειψης συνθέτουν το σκηνικό που αντιμετωπίζει κανείς στο παρεκκλήσι.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται αντίστοιχοι βανδαλισμοί αλλά και κλοπές στο εν λόγω παρεκκλήσι.

πηγή: xanthinea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων