21/09/2020 21/09/2020 Σεβόμαστε την εξουσία και τους ηγέτες μας, επειδή κάθε εξουσία προέρχεται από τον Θεό, δήλωσε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, κ. Αμφιλόχιος, απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν σεβάστηκε την πολιτική ηγεσία της χώρας” “Σέβομαι την κυβέρνηση. Ωστόσο, δεν μπορώ να σέβομαι κάθε κυβερνήτη. Όλοι πρέπει να γίνονται σεβαστοί ως άνθρωποι, αλλά όχι και...
21 Σεπτεμβρίου, 2020 - 8:39
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2020 - 8:52

“Σεβόμαστε την κυβέρνηση, αλλά όχι κάθε κυβερνήτη”

Διαδώστε:
“Σεβόμαστε την κυβέρνηση, αλλά όχι κάθε κυβερνήτη”

Σεβόμαστε την εξουσία και τους ηγέτες μας, επειδή κάθε εξουσία προέρχεται από τον Θεό, δήλωσε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, κ. Αμφιλόχιος, απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν σεβάστηκε την πολιτική ηγεσία της χώρας”

“Σέβομαι την κυβέρνηση. Ωστόσο, δεν μπορώ να σέβομαι κάθε κυβερνήτη. Όλοι πρέπει να γίνονται σεβαστοί ως άνθρωποι, αλλά όχι και τα εγκλήματά τους ή ιδεολογία τους αν είναι ψεύτικη και ασεβής. Μια ιδεολογία που αρνείται τον Θεό, που αρνείται την αιώνια και άφθαρτη ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν μπορεί να γίνει σεβαστή. Αυτή η ιδεολογία δεν μπορεί να είναι ίση με την πίστη που ο Θεός μας αποκάλυψε” υπογράμμισε ο Μητροπολίτης.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επίσης στην πανδημία που έχει καταλάβει ολόκληρο τον κόσμο, τονίζοντας ότι, προσευχόμαστε ο Θεός να μας θεραπεύσει και να μας ελευθερώσει
“Προσευχόμαστε επίσης, στον Θεό να μας θεραπεύει από έναν ακόμα ιό, αυτόν του μίσους:

«Όταν οι άνθρωποι σκοτώνουν τον Θεό της αγάπης, τότε είναι φυσικό να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον” υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων