28/09/2020 28/09/2020 Τα συλλυπητήριά του για το αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη πριν δύο μέρες στην Ουκρανία εξέφρασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλείας Β’ στον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι. «Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε, λυπούμαστε βαθύτατα για τη συντριβή του αεροσκάφους στις 26 Σεπτεμβρίου, το οποίο στοίχισε τη ζωή πολλών νέων. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, ώστε ο...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 18:01

Συλλυπητήρια του Πατρ. Γεωργίας στον πρόεδρο της Ουκρανίας

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια του Πατρ. Γεωργίας στον πρόεδρο της Ουκρανίας

Τα συλλυπητήριά του για το αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη πριν δύο μέρες στην Ουκρανία εξέφρασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλείας Β’ στον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

«Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε, λυπούμαστε βαθύτατα για τη συντριβή του αεροσκάφους στις 26 Σεπτεμβρίου, το οποίο στοίχισε τη ζωή πολλών νέων. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, ώστε ο Κύριος να τις εδραιώσει εν σκηναίς δικαίων. Σας παρακαλούμε να εκφράσετε τα συλλυπητήρια και την υποστήριξή μας στις οικογένειες και τους συγγενείς των αποθανόντων, σε ολόκληρο τον ουκρανικό λαό. Ευχόμαστε στους τραυματίες γρήγορη ανάρρωση με τη βοήθεια του Θεού», έγραψε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ. Ηλίας Β ‘στην επιστολή του προς τον Βλαντίμιρ Ζελένσκι.

Υπενθυμίζεται ότι δύο χιλιόμετρα από το στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Χάρκοβο, στις 26 Σεπτεμβρίου, ένα αεροσκάφος που πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση με συνολικά 27 επιβαίνοντες, 22 σπουδαστές της αεροπορικής ακαδημίας και 5 μέλη πληρώματος, συνετρίβη.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, υπάρχει μόνο ένας επιζών, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Λόγω του περιστατικού, ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι κήρυξε την 26η Σεπτεμβρίου ως ημέρα πένθους στην Ουκρανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων