11/10/2020 11/10/2020 Στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα κοιμήσεως του Οσίου Σεργίου του Ραντονέζ, πανηγύρισε η oρθόδοξη κοινότητα στο Κο Τσανγκ (επαρχία Τρατ του βασιλείου της Ταϊλάνδης). Κατά τη Θεία Λειτουργία αναπέμφθηκαν δεήσεις προς τον Κύριο υπέρ απαλλαγής από τη φονική πανδημία. Μετά το πέρας της Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτανεία πέριξ του ναού. Με τη μέριμνα των ενοριτών παρατέθηκε...
11 Οκτωβρίου, 2020 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2020 - 10:01

Τίμησαν τον όσιο Σέργιο του Ραντονέζ στην Ταϊλάνδη

Διαδώστε:
Τίμησαν τον όσιο Σέργιο του Ραντονέζ στην Ταϊλάνδη

Στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα κοιμήσεως του Οσίου Σεργίου του Ραντονέζ, πανηγύρισε η oρθόδοξη κοινότητα στο Κο Τσανγκ (επαρχία Τρατ του βασιλείου της Ταϊλάνδης).

Κατά τη Θεία Λειτουργία αναπέμφθηκαν δεήσεις προς τον Κύριο υπέρ απαλλαγής από τη φονική πανδημία. Μετά το πέρας της Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτανεία πέριξ του ναού.

Με τη μέριμνα των ενοριτών παρατέθηκε εόρτιο γεύμα. Στη συνέχεια οι πιστοί ξεναγήθηκαν για πρώτη φορά όσους επιθυμούσαν στο μουσείο ιστορίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Ταϊλάνδη, το οποίο δημιουργήθηκε στο ναό του Αγίου Σεργίου με την ευλογία και την προσωπική συμμετοχή του αρχιμανδρίτη Ολέγκ Τσερεπάνιν, πρωτοσυγκέλου της εκκλησιαστικής επαρχίας Ταϊλάνδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων