22/10/2020 22/10/2020 Η Ένωση Ρουμάνων Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών (ASCOR) κινητοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα για να δωρίσει αίμα. Συγκεκριμένα, εθελοντές της Ένωσης από την πόλη Άλμπα Ιούλια διοργάνωσαν την εκστρατεία «Μια σταγόνα αίματος για τη ζωή».  Καθηγητές και φοιτητές μετέβησαν στο Κέντρο Μεταγγίσεως Αίματος στην Άλμπα Ιούλια και έδωσαν αίμα ενώ οι δωρητές έλαβαν κουπόνια τα οποία θα...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 15:03

Εκστρατεία «Μια σταγόνα αίματος για τη ζωή» από Ρουμάνους φοιτητές

Διαδώστε:
Εκστρατεία «Μια σταγόνα αίματος για τη ζωή» από Ρουμάνους φοιτητές

Η Ένωση Ρουμάνων Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών (ASCOR) κινητοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα για να δωρίσει αίμα. Συγκεκριμένα, εθελοντές της Ένωσης από την πόλη Άλμπα Ιούλια διοργάνωσαν την εκστρατεία «Μια σταγόνα αίματος για τη ζωή». 

Καθηγητές και φοιτητές μετέβησαν στο Κέντρο Μεταγγίσεως Αίματος στην Άλμπα Ιούλια και έδωσαν αίμα ενώ οι δωρητές έλαβαν κουπόνια τα οποία θα χρησιμοποιήσουν για την αγορά πακέτων τροφίμων για οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η ASCOR με αυτή την κινητοποίηση στοχεύει να ενημερώσει τον κόσμο αλλά και να συνδράμει τη χώρα της Ρουμανίας στην επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για αίμα στις ιατρικές μονάδες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων