29/10/2020 29/10/2020 Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δηλώνει συγκλονισμένη από τις αλλαγές που έγιναν στο εσωτερικό της ιστορικής Μονής της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη, μετά την μετατροπή της σε τζαμί. Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, του Πατριαρχείου Μόσχας, Πρωθιερέας Νικολάι Μπαλασόφ, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του ιστορικού αυτού μνημείου στη σελίδα του στο Facebook. Η μία...
29 Οκτωβρίου, 2020 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2020 - 9:38

“Αυτή είναι η φρίκη της σύγχρονης βαρβαρότητας”

Διαδώστε:
“Αυτή είναι η φρίκη της σύγχρονης βαρβαρότητας”

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δηλώνει συγκλονισμένη από τις αλλαγές που έγιναν στο εσωτερικό της ιστορικής Μονής της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη, μετά την μετατροπή της σε τζαμί.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, του Πατριαρχείου Μόσχας, Πρωθιερέας Νικολάι Μπαλασόφ, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του ιστορικού αυτού μνημείου στη σελίδα του στο Facebook. Η μία φωτογραφία απεικονίζει τη Μονή πριν από τον Αύγουστο του 2020, όταν ήταν ακόμη μουσείο και η δεύτερη την δείχνει όπως έχει γίνει τώρα μετά τις παρεμβάσεις.

“Αυτό είναι η Μονή της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη, αφού, μετά τις παρεμβάσεις για να χρησιμοποιηθεί ως τζαμί. Αυτή είναι η φρίκη της σύγχρονης βαρβαρότητας. Αυτό είναι μια καταστροφή για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς” ανέφερε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων