02/11/2020 02/11/2020 Κλείνουν από αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για 14 ημέρες, όλα τα Λύκεια σε ολόκληρες τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών, λόγω Κορωνοϊού. Τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια θα λειτουργούν κανονικά . Από αύριο για όλα τα Λύκεια Θεσσαλονίκης και Σερρών ξεκινά υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση , καθώς και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Όσον αφορά τη...
02 Νοεμβρίου, 2020 - 21:01

Κλειστά από αύριο τα Λύκεια σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Διαδώστε:
Κλειστά από αύριο τα Λύκεια σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Κλείνουν από αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για 14 ημέρες, όλα τα Λύκεια σε ολόκληρες τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών, λόγω Κορωνοϊού.

Τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια θα λειτουργούν κανονικά .

Από αύριο για όλα τα Λύκεια Θεσσαλονίκης και Σερρών ξεκινά υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση , καθώς και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Όσον αφορά τη μετάβαση ανήλικων τέκνων από και προς τις σχολικές μονάδες επιτρέπεται από έναν γονέα/κηδεμόνα με την αποστολή SMS – Επιλογή 4 και με πιστοποιητικό-βεβαίωση της Διεύθυνσης του σχολείου, στην οποία αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή-τριας.

Γιατί κλείνουν μόνο τα Λύκεια

Σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας, η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από εισήγηση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμώνων , ως προληπτικό μέτρο.

Όπως αναφέρει το esso.gr από το υπουργείο Παιδείας διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει διασπορά Κορωνοϊού στα Λύκεια και ότι το μέτρο αυτό έχει νόημα εάν υπάρχει γενικό lockdown.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων