08/11/2020 08/11/2020 Το πρωί του Σαββάτου, 7ης Νοεμβρίου 2020, Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων αφίχθη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Μπραζαβίλ του Κονγκό για να επισκεφθή την Ενοριακή Κοινότητα Αναστάσεως του Κυρίου. Αμέσως μετά από προγραμματισμένες συναντήσεις, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους γάμους των ζευγών κ.Prudent και κας. Esperance Kitsoukou και Αξιωματικού κ.Sabba και κας. Thecle Nzilambongo, προς τους...
08 Νοεμβρίου, 2020 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 19:11

Ορθόδοξοι Γάμοι στην πρωτεύουσα του Κονγκό (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ορθόδοξοι Γάμοι στην πρωτεύουσα του Κονγκό (ΦΩΤΟ)

Το πρωί του Σαββάτου, 7ης Νοεμβρίου 2020, Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων αφίχθη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Μπραζαβίλ του Κονγκό για να επισκεφθή την Ενοριακή Κοινότητα Αναστάσεως του Κυρίου. Αμέσως μετά από προγραμματισμένες συναντήσεις, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους γάμους των ζευγών κ.Prudent και κας. Esperance Kitsoukou και Αξιωματικού κ.Sabba και κας. Thecle Nzilambongo, προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές & συμβουλές και παραινέσεις. Επίσης συνεχάρη τον άοκνο Εφημέριο π.Ιακωβο Miayokela Tsoumou, την Ενοριακή Επιτροπη και όλους τους πιστούς για την ολοπρόθυμη συνεισφορά τους στην οικονομική υποστήριξη και οργάνωση της γαμήλιας τελετής, ενώ ανεκοίνωσε την επικείμενη εις διάκονον χειροτονία του νεονύμφου κ. Prudent Kitsoukou, πτυχιούχου της Θεολογικής Σχολής της Ι.Μ.Κινσάσας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων