10/11/2020 10/11/2020 Με το μετάλλιο «Εξαίρετης Προσφοράς» τίμησε σήμερα το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου τον κ. Κώστα Κολλακίδη. Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε σε φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Καϊμακλίου και τον κ. Κολλακίδη τίμησε εκ μέρους του Υπουργού Άμυνας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Ο κ. Κολλακίδης προσέφερε με ανιδιοτέλεια στους αγώνες για...
10 Νοεμβρίου, 2020 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 16:07

Το μετάλλιο «Εξαίρετης Προσφοράς» σε έναν ανιδιοτελή εργάτη της πατρίδας

Διαδώστε:
Το μετάλλιο «Εξαίρετης Προσφοράς» σε έναν ανιδιοτελή εργάτη της πατρίδας

Με το μετάλλιο «Εξαίρετης Προσφοράς» τίμησε σήμερα το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου τον κ. Κώστα Κολλακίδη.

Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε σε φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Καϊμακλίου και τον κ. Κολλακίδη τίμησε εκ μέρους του Υπουργού Άμυνας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Ο κ. Κολλακίδης προσέφερε με ανιδιοτέλεια στους αγώνες για προάσπιση της ελευθερίας της πατρίδας μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσφοράς του είναι η συναρμολόγηση σε μηχανουργείο που δημιούργησαν μαζί με το αδελφό της συζύγου του, τριών ελαφρών τεθωρακισμένων οχημάτων από αγγλικά τεθωρακισμένα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του Κυπριακού Στρατού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων