17/11/2020 17/11/2020 Οι θεράποντες ιατροί του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου με νέο ανακοινωθέν σήμερα 17 Νοεμβρίου 2020 ενημερώνουν ότι η θεραπεία που λαμβάνει ο Μακαριώτατος είναι αποτελεσματική και οδήγησε στην σταθεροποίηση της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας από την οποία πάσχει ο Μακαριώτατος.  Η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου είναι σταθερή σύμφωνα με το συμβούλιο...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 15:51

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Σταθεροποίηση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Σταθεροποίηση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας

Οι θεράποντες ιατροί του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου με νέο ανακοινωθέν σήμερα 17 Νοεμβρίου 2020 ενημερώνουν ότι η θεραπεία που λαμβάνει ο Μακαριώτατος είναι αποτελεσματική και οδήγησε στην σταθεροποίηση της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας από την οποία πάσχει ο Μακαριώτατος. 

Η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου είναι σταθερή σύμφωνα με το συμβούλιο των ιατρών που παρακολουθούν τον Πατριάρχη στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων