21/11/2020 21/11/2020 Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για την εκδημία του Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου στο Πατριαρχείο Σερβίας και αναφέρει μεταξύ άλλων “Ο εκλιπών στα χρόνια της Πατριαρχείας του, εξέφρασε τα βαθιά ορθόδοξα αισθήματα του Σερβικού Λαού, καθώς και την ελπίδα του για ένα καλύτερο αύριο. Αγωνίστηκε μέχρι...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 10:12

“Εξέφρασε τα βαθιά ορθόδοξα αισθήματα του Σερβικού Λαού”

Διαδώστε:
“Εξέφρασε τα βαθιά ορθόδοξα αισθήματα του Σερβικού Λαού”

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για την εκδημία του Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου στο Πατριαρχείο Σερβίας και αναφέρει μεταξύ άλλων “Ο εκλιπών στα χρόνια της Πατριαρχείας του, εξέφρασε τα βαθιά ορθόδοξα αισθήματα του Σερβικού Λαού, καθώς και την ελπίδα του για ένα καλύτερο αύριο. Αγωνίστηκε μέχρι σήμερα χωρίς να φείδεται κόπων για την ενότητα της Μίας και Αδιαίρετης Εκκλησίας του Χριστού και για τα προβλήματα που απασχολούν το σύγχρονο κόσμο”.

Ενώ τονίζεται στο Δελτίο Τύπου της ΔΣΟ ότι θα υπάρξει εκπροσώπηση από Κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία υπό το μέλος της Διεθνούς Γραμματείας της ΔΣΟ, μέλος της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Aleksandar Cotric.

Δείτε το Δελτίο Τύπου: 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων