22/11/2020 22/11/2020 Συνάντηση εργασίας μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με τους συνεργάτες της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για το μείζον ζήτημα της υποστήριξης των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και Ωλένης, σε συνέχεια της συνάντησής της με την Υφυπουργό, Δόμνα Μιχαηλίδου, νωρίτερα μέσα στο έτος. Η Βουλευτής, επιθυμώντας να σταθεί αρωγός στο...
22 Νοεμβρίου, 2020 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2020 - 15:49

Συζήτηση για τη στήριξη των ιδρυμάτων της Μητροπόλεως Ηλείας

Διαδώστε:
Συζήτηση για τη στήριξη των ιδρυμάτων της Μητροπόλεως Ηλείας

Συνάντηση εργασίας μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με τους συνεργάτες της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για το μείζον ζήτημα της υποστήριξης των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και Ωλένης, σε συνέχεια της συνάντησής της με την Υφυπουργό, Δόμνα Μιχαηλίδου, νωρίτερα μέσα στο έτος.

Η Βουλευτής, επιθυμώντας να σταθεί αρωγός στο θεόπνευστο και σπουδαίο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, έθεσε εκ νέου το ζήτημα της ενίσχυσης των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, ώστε να μπορέσουν αυτά να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Υπό τη σκέπη της Ιεράς Μητροπόλεως βρίσκονται το Άσυλο Ανιάτων των Λαστέϊκων Πύργου, το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων και Κατάκοιτων Γερόντων στη Κ. Παναγιά Κυλλήνης, το Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο Γαστούνης, το Ορφανοτροφείο στα Σπάτα, αλλά και ο Πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Κέντρο του Δήμου Ήλιδας, ιδρύματα τα οποία φιλοξενούν συνανθρώπους μας από όλη την Ελλάδα.

Από την πρώτη συνάντηση της κα Βουλευτού με την κα Υφυπουργό, η ανάγκη στήριξης των ιδρυμάτων, με μέριμνα για τους ανασφάλιστους, έχει ωριμάσει και το Υπουργείο εργάζεται με γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις αμέσως επόμενες εβδομάδες στις ανάγκες των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπολέως.

Πληροφορίες: iliakanea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων