04/12/2020 04/12/2020 Ορκίστηκε ο νέος Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, κ. Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, κάνοντας εμφανώς τον σταυρό του μπροστά στις κάμερες και επικαλούμενος τη βοήθεια του Θεού. Ο Ζντράβκο Κριβοκάπιτς είναι Μαυροβούνιος πολιτικός, μηχανικός και ακαδημαϊκός, μέλος του Κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου και ο ηγέτης του συνασπισμού “Για το Μέλλον του Μαυροβουνίου”. Θυμίζουμε ότι η πρώτη κίνηση του νέου Πρωθυπουργού, αμέσως μετά τις πρόσφατες εκλογές,...
04 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2020 - 19:00

Ο νέος Πρωθυπουργός κάνει τον σταυρό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο νέος Πρωθυπουργός κάνει τον σταυρό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορκίστηκε ο νέος Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, κ. Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, κάνοντας εμφανώς τον σταυρό του μπροστά στις κάμερες και επικαλούμενος τη βοήθεια του Θεού. Ο Ζντράβκο Κριβοκάπιτς είναι Μαυροβούνιος πολιτικός, μηχανικός και ακαδημαϊκός, μέλος του Κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου και ο ηγέτης του συνασπισμού “Για το Μέλλον του Μαυροβουνίου”.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη κίνηση του νέου Πρωθυπουργού, αμέσως μετά τις πρόσφατες εκλογές, ήταν να επισκεφθεί τον μακαριστό Μητροπολίτη Μαυροβουνίου κυρό Αμφιλόχιο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων