08/12/2020 08/12/2020 Παρακολουθήσατε ζωντανά την εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου (8/12/2020) από τον Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος, όπου γίνεται αυτή την ώρα και η ταφή του γέροντος Αλεξίου, κατ’ επιθυμίαν του ιδίου. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός και συγχοροστάτησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητος και Θεσσαλιώτιδος και...
08 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2020 - 13:55

Η εξόδιος ακολουθία του μακαρ. Μητρ. πρ. Τρίκκης και Σταγών

Διαδώστε:
Η εξόδιος ακολουθία του μακαρ. Μητρ. πρ. Τρίκκης και Σταγών

Παρακολουθήσατε ζωντανά την εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου (8/12/2020) από τον Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος, όπου γίνεται αυτή την ώρα και η ταφή του γέροντος Αλεξίου, κατ’ επιθυμίαν του ιδίου.

Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός και συγχοροστάτησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητος και Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και από θρόνου ο επιχώριος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων