10/12/2020 11/12/2020 “Μεγάλη και ουσιαστική προϋπόθεση για να δει κανείς τον Θεόν είναι η καθαρότητα της καρδίας” είπε, μεταξύ άλλων, ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ, σε διαδικτυακή σύναξη που διοοργανώθηκε από την Πεμπτουσία την Πέμπτη το βράδυ.μετά από αιτήματα πολλών Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου. Ο Γέροντας Εφραίμ ομίλησε, συζήτησε και απάντησε σε ερωτήματα των συμμετεχόντων οι...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 6:48

“Μεγάλη προϋπόθεση η καθαρότητα της καρδίας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Μεγάλη προϋπόθεση η καθαρότητα της καρδίας” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Μεγάλη και ουσιαστική προϋπόθεση για να δει κανείς τον Θεόν είναι η καθαρότητα της καρδίας” είπε, μεταξύ άλλων, ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ, σε διαδικτυακή σύναξη που διοοργανώθηκε από την Πεμπτουσία την Πέμπτη το βράδυ.μετά από αιτήματα πολλών Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου.

Ο Γέροντας Εφραίμ ομίλησε, συζήτησε και απάντησε σε ερωτήματα των συμμετεχόντων οι οποίοι αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούσαν την καθημερινότητά τους, τις οικογένειές τους και την πνευματική ζωή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ όλη την σύναξη:

 

 

Κατά τη διάρκεια της σύναξης υπήρχε παράλληλη μετάφραση στα Ρωσικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων