11/12/2020 11/12/2020 “Από σήμερα το Άγιο Όρος είναι φτωχότερο. Επρόκειτο για μια εμβληματική μορφή της Αθωνικής Πολιτείας αφού είχε κάνει πανελλαδικά και διεθνώς γνωστή την μοναστηριακή μαγειρική”, γράφει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υφ. Εσωτερικών αρμόδιος για τον τομέα Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, αναφερόμενος στην εκδημία του  μοναχού Επιφανίου του Μυλοποταμινού της  Ιεράς Μονής Μεγίστης...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 10:06

“Από σήμερα το Άγιο Όρος είναι φτωχότερο”

Διαδώστε:
“Από σήμερα το Άγιο Όρος είναι φτωχότερο”
“Από σήμερα το Άγιο Όρος είναι φτωχότερο. Επρόκειτο για μια εμβληματική μορφή της Αθωνικής Πολιτείας αφού είχε κάνει πανελλαδικά και διεθνώς γνωστή την μοναστηριακή μαγειρική”, γράφει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υφ. Εσωτερικών αρμόδιος για τον τομέα Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, αναφερόμενος στην εκδημία του  μοναχού Επιφανίου του Μυλοποταμινού της  Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων