12/12/2020 12/12/2020 Στο Ιερό Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Ανδρέα στο Γαλατά θα χοροστατήσει στη Θείας Λειτουργία ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση: “Ανακοινούται, ότι την Δευτέραν, 14ην Δεκεμβρίου, και ώραν 10ην π. μ., επί τη, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά τα Σάββατα και τας Κυριακάς, μεταθέσει της κατά το ιουλιανόν ημερολόγιον εορτής...
12 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2020 - 15:32

Στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγ. Ανδρέα στον Γαλατά ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγ. Ανδρέα στον Γαλατά ο Οικ. Πατριάρχης

Στο Ιερό Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Ανδρέα στο Γαλατά θα χοροστατήσει στη Θείας Λειτουργία ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση: “Ανακοινούται, ότι την Δευτέραν, 14ην Δεκεμβρίου, και ώραν 10ην π. μ., επί τη, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά τα Σάββατα και τας Κυριακάς, μεταθέσει της κατά το ιουλιανόν ημερολόγιον εορτής του Αγίου ενδόξου και πανευφήμου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, πανηγυρίζοντος του εν Γαλατά φερωνύμου Ι. Μετοχίου, θα χοροστατήση εν αυτώ κατά την Θείαν Λειτουργίαν η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος”.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων