15/12/2020 15/12/2020 Την Τρίτη, 1ην/ 14ην Δεκεμβρίου 2020, συνεδρίασε η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων υπό την Προεδρία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου. Η Αγία και Ιερά Σύνοδος συζήτησε διάφορα θέματα του Πατριαρχείου και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας: α. Ενέκρινε την αίτησιν του εξ Αριζόνος των Η.Π.Α. προερχομένου...
15 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:47

Συνεδρίασε η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Συνεδρίασε η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Την Τρίτη, 1ην/ 14ην Δεκεμβρίου 2020, συνεδρίασε η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων υπό την Προεδρία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου.

Η Αγία και Ιερά Σύνοδος συζήτησε διάφορα θέματα του Πατριαρχείου και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας:

α. Ενέκρινε την αίτησιν του εξ Αριζόνος των Η.Π.Α. προερχομένου μοναχού Μαρκέλλου και διακονητού εις το Θεοδέγμον Σπήλαιον δι’ ένταξιν αυτού εις την Αγιοταφιτικήν Αδελφότητα, χειροτονίαν εις διάκονον και έπειτα εις ιερέα, διά να συνεχίση την νυν διακονίαν αυτού ως ηγούμενος του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου εις Λύδδαν.

β. Διώρισε τον Αρχιμανδρίτην Νικόδημον ως μέλος του Εκκλησιαστικού Πρωτοδικείου Ιεροσολύμων, μέλος της Σχολικής Εφορείας της Πατριαρχικής Σχολής Σιών και μέλος της Επιτροπής Κοιμητηρίων εις Αγίαν Σιών και Γεθσημανήν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων