16/12/2020 16/12/2020 Μια τουριστική διαδρομή στην περιοχή Arad της Ρουμανίας εντάσσεται στο πρόγραμμα “Πολιτιστική Τουριστική Διαδρομή των Ξύλινων Εκκλησιών στη Ρουμανία” του υπουργείου Οικονομίας, Ενέργειας και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος. Η διαδρομή αποτελείται από 43 ξύλινες εκκλησίες και όποιος την ακολουθεί ανακαλύπτει την ουσία του πνεύματος της Ρουμανίας. Το υπουργείο αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ότι θα αιτηθεί ευρωπαϊκή χρηματοδότηση...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 18:29

Μια νέα διαδρομή ανάμεσα από 43 ξύλινες Εκκλησίες

Διαδώστε:
Μια νέα διαδρομή ανάμεσα από 43 ξύλινες Εκκλησίες

Μια τουριστική διαδρομή στην περιοχή Arad της Ρουμανίας εντάσσεται στο πρόγραμμα “Πολιτιστική Τουριστική Διαδρομή των Ξύλινων Εκκλησιών στη Ρουμανία” του υπουργείου Οικονομίας, Ενέργειας και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος. Η διαδρομή αποτελείται από 43 ξύλινες εκκλησίες και όποιος την ακολουθεί ανακαλύπτει την ουσία του πνεύματος της Ρουμανίας. Το υπουργείο αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ότι θα αιτηθεί ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την αξιοποίηση των Εκκλησιών ενώ θα οργανωθούν μια σειρά από εκδηλώσεις για να προωθήσουν την συγκεκριμένη διαδρομή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων