03/02/2019 03/02/2019 Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τη νέα εκκλησία της Ουκρανίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πατριάρχης Σερβίας, Ειρηναίος. Ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος δήλωσε την Κυριακή ότι η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία (SOC) δεν θα αναγνωρίσει τη νεοσυσταθείσα «ανεξάρτητη» ουκρανική εκκλησία. «Το έκαναν, αλλά απαντήσαμε ότι δεν θέλαμε να είμαστε...
03 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:31

Πατριάρχης Σερβίας: Δεν θα αναγνωρίσουμε τη νέα Εκκλησία

Διαδώστε:
Πατριάρχης Σερβίας: Δεν θα αναγνωρίσουμε τη νέα Εκκλησία

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τη νέα εκκλησία της Ουκρανίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πατριάρχης Σερβίας, Ειρηναίος. Ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος δήλωσε την Κυριακή ότι η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία (SOC) δεν θα αναγνωρίσει τη νεοσυσταθείσα «ανεξάρτητη» ουκρανική εκκλησία. «Το έκαναν, αλλά απαντήσαμε ότι δεν θέλαμε να είμαστε εκεί. Δεν θα την αναγνωρίσουμε», δήλωσε ο Πατριάρχης Ειρηναίος στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα Rossiya 1, απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με το αν έλαβε ή όχι πρόσκληση για την ενθρόνιση του Επιφάνιου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων