09/01/2021 09/01/2021 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο ο οποίος υπηρέτησε αγλαόκαρπα με αυταπάρνηση και πρόθυμον προσφορά, την Μητέρα Εκκλησία από το 1972 και ως Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Περιφερείας Βοσπόρου της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως από το έτος 1997, αποχαιρέτησε χθες σε μια λιτή τελετή η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος.  Μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό Ακολούθησε κοπή βασιλόπιττας στην κοινοτική μας...
09 Ιανουαρίου, 2021 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2021 - 15:53

Η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος τίμησε τον Μητροπολίτη Μυριοφύτου

Διαδώστε:
Η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος τίμησε τον Μητροπολίτη Μυριοφύτου

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο ο οποίος υπηρέτησε αγλαόκαρπα με αυταπάρνηση και πρόθυμον προσφορά, την Μητέρα Εκκλησία από το 1972 και ως Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Περιφερείας Βοσπόρου της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως από το έτος 1997, αποχαιρέτησε χθες σε μια λιτή τελετή η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος. 

Μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό Ακολούθησε κοπή βασιλόπιττας στην κοινοτική μας αίθουσα παρόντων όλων των Μελών των Εφοροεπιτροπών της περιφέρειας Βοσπόρου του π. Ευαγγέλου του και Αρχιμ. π. Καισαρίου και πλήθος πιστών.

Ακολούθησαν ομιλίες του Σεβ. Μητροπολίτου, των προέδρων των κοινοτήτων, ανταλλάχθηκαν ευχές και ευχαριστίες δια την μακρόχρονη προσφορά και αγαστή συνεργασία όλων των μελῶν της Περιφέρειας Βοσπόρου μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου. Η όμορφη αυτή συγκινητική στιγμή επισφραγίστηκε με την κοπή βασιλόπιττας.

“Ευχαριστούμε βαθύτατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ.κ. Ειρηναίο δια την μακρόχρονη αγλαόκαρπον με αυταπάρνηση προσφορά Του, στην ομογένεια, στην Ρωμιοσύνη και στην Περιφέρειά μας που τόσο πολύ την αγάπησε”, καταλήγει η ανακοίνωση της Κοινότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων