05/02/2019 05/02/2019  Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σωματείο Καφεπωλών της Κομοτηνής απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος στην επιστολή του εκφράζει τις ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Μητροπόλεως  για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας αναφορικά με τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που συμμετείχαν...
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:24

Ο Μητρ. Μαρωνείας ευχαριστεί τις καφετέριες της Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μαρωνείας ευχαριστεί τις καφετέριες της Κομοτηνής

 Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σωματείο Καφεπωλών της Κομοτηνής απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος στην επιστολή του εκφράζει τις ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Μητροπόλεως  για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας αναφορικά με τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που συμμετείχαν εθελοντικά στο κάλεσμα.

Υπενθυμίζεται, ότι σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τους νέους στη θεία λειτουργία για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, τους μοίρασε κουπόνια με τα οποία θα μπορούσαν να πιουν δωρεάν καφέ στις καφετέριες της Κομοτηνής

Η επιστολή

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων