03/02/2021 03/02/2021 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος ταξίδεψε στο Eldoret, για να επισκεφθεί την ενορία της Chepsaita και τα πέντε σχολεία της περιοχής. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο γυμνάσιο αρρένων και στο γυμνάσιο θηλέων του Silungai, στο γυμνάσιο του St Peter, στο δημοτικό St. Peters στην Chepsaita και στο γυμνάσιο του Shiandiche, όπου είχε την ευκαιρία...
03 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2021 - 15:12

Μητρ. Ναϊρόμπι Μακάριος: «Η μόρφωση είναι κλειδί στην ζωή»

Διαδώστε:
Μητρ. Ναϊρόμπι Μακάριος: «Η μόρφωση είναι κλειδί στην ζωή»

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος ταξίδεψε στο Eldoret, για να επισκεφθεί την ενορία της Chepsaita και τα πέντε σχολεία της περιοχής. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο γυμνάσιο αρρένων και στο γυμνάσιο θηλέων του Silungai, στο γυμνάσιο του St Peter, στο δημοτικό St. Peters στην Chepsaita και στο γυμνάσιο του Shiandiche, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς μαθητές, τους οποίους και ενθάρρυνε να διαβάζουν πολύ, αφού «ο κόσμος είναι γεμάτος ευκαιρίες για όλους και η μόρφωση είναι το κλειδί στη ζωή». «Ήταν μια πολυάσχολη, αλλά υπέροχη μέρα, γεμάτη ευλογίες!», έγραψε ο ίδιος στο facebook.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων