05/02/2021 05/02/2021 Εγκρίθηκε από το Αρχιεπισκοπικό Συμβούλιο της Αμερικής ο προϋπολογισμός της Αρχιεπισκοπής για το 2021. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδόφορος εξέφρασε την εκτίμησή προς όλους, όσοι εργάστηκαν για να επιτευχθεί το έργο αυτό: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πιστούς μας για όλη την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη δημιουργία αυτού του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού. Σε αυτή τη χρονιά...
05 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2021 - 9:20

Αυξημένα κονδύλια για το Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Αυξημένα κονδύλια για το Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού

Εγκρίθηκε από το Αρχιεπισκοπικό Συμβούλιο της Αμερικής ο προϋπολογισμός της Αρχιεπισκοπής για το 2021.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδόφορος εξέφρασε την εκτίμησή προς όλους, όσοι εργάστηκαν για να επιτευχθεί το έργο αυτό: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πιστούς μας για όλη την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη δημιουργία αυτού του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού. Σε αυτή τη χρονιά προσωπικών και οικονομικών δυσχερειών, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να δημιουργηθεί ένας ισοσκελισμένος προϋπολογισμός” υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι, κατέστη δυνατόν να αυξηθούν τα κονδύλια για Ελληνικό Κολέγιο Τιμίου Σταυρού (Hellenic College Holy Cross).

Ειδικότερα, η Αρχιεπισκοπή αύξησε την υποστήριξη του Ελληνικού Κολλεγίου Τιμίου Σταυρού σε 3,5 εκατομμύρια δολάρια – υποδεικνύοντας τη δέσμευσή της να καλύψει τις άμεσες χρηματικές ανάγκες της Σχολής.
Επίσης, στον προϋπολογισμό προβλέπεται επιπλέον εισφορά 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2019.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων