08/02/2021 08/02/2021 H Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν σκοπεύει να χαλαρώσει άμεσα τα υγειονομικά μέτρα στις εκκλησίες, παρά την κάποια πρόοδο που έχει καταγραφεί στη χώρα, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. “Νομίζω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να χαλαρώσουμε τα μέτρα που ελήφθησαν στην αρχή της πανδημίας”, δήλωσε...
08 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2021 - 8:08

Η Ρωσική Εκκλησία δεν χαλαρώνει τα μέτρα

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία δεν χαλαρώνει τα μέτρα

H Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν σκοπεύει να χαλαρώσει άμεσα τα υγειονομικά μέτρα στις εκκλησίες, παρά την κάποια πρόοδο που έχει καταγραφεί στη χώρα, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

“Νομίζω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να χαλαρώσουμε τα μέτρα που ελήφθησαν στην αρχή της πανδημίας”, δήλωσε ο Μητροπολίτης Ιλαρίων στο τηλεοπτικό κανάλι “Ρωσία 24” υπογραμμίζοντας ότι, είναι πολύ πιθανό η πανδημία του κορωνοϊού να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο κίνδυνος μόλυνσης υπάρχει για πάρα πολλούς ανθρώπους που δεν δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

“Νομίζω ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα που είχαν καθοριστεί από την αρχή από τον Άγιο Πατριάρχη και την Ιερή Σύνοδο, και θα περιμένουμε τη στιγμή που η πανδημία θα μας αφήνει ολοκληρωτικά” σχολίασε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων