07/02/2019 07/02/2019 Ο εξειδικευμένος μετεωρολογικός ιστοτόπος meteo.gr, μάς ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες θα επικρατήσουν κατά τις επόμενες ημέρες στη χερσόνησο του Άθω. Κατά την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, ο καιρός αναμένεται συννεφιασμένος, οι άνεμοι στα 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 5 με 6 βαθμούς Κελσίου. Το Σαββατοκύριακο αναμένονται και πάλι σύννεφα με...
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2019 - 15:36

Άγιον Όρος: Πρόγνωση καιρού επομένων ημερών

Διαδώστε:
Άγιον Όρος: Πρόγνωση καιρού επομένων ημερών

Ο εξειδικευμένος μετεωρολογικός ιστοτόπος meteo.gr, μάς ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες θα επικρατήσουν κατά τις επόμενες ημέρες στη χερσόνησο του Άθω.

Κατά την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, ο καιρός αναμένεται συννεφιασμένος, οι άνεμοι στα 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 5 με 6 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο αναμένονται και πάλι σύννεφα με ασθενείς βροχές κατά το Σάββατο και ίσως λίγο ήλιο τόσο κατά το Σάββατο όσο και κατά την Κυριακή το μεσημέρι. Η θερμοκρασία του Σαββατοκύριακου στον Άθωνα θα διατηρηθεί χαμηλά από 5 έως και 10 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

ΠΗΓΗ: meteo.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων