11/02/2021 11/02/2021 Με αφορμή τα τεκταινόμενα στη χώρα και τις καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές στο χώρο της τέχνης, το Θεατρικό Εργαστήρι ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης “Κάρολος Κουν” στηρίζει ανοιχτά -με ανακοίνωσή του- όσους και όσες νιώθουν ότι θέλουν να μιλήσουν για συμπεριφορές που μολύνουν το ερασιτεχνικό θέατρο. «Είμαστε εδώ για να σταθούμε αρωγοί με σεβασμό και αλληλεγγύη στα παιδιά...
11 Φεβρουαρίου, 2021 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2021 - 10:57

Το Θεατρικό Εργαστήρι Εστίας Νέας Σμύρνης στηρίζει τα θύματα

Διαδώστε:
Το Θεατρικό Εργαστήρι Εστίας Νέας Σμύρνης στηρίζει τα θύματα

Με αφορμή τα τεκταινόμενα στη χώρα και τις καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές στο χώρο της τέχνης, το Θεατρικό Εργαστήρι ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης “Κάρολος Κουν” στηρίζει ανοιχτά -με ανακοίνωσή του- όσους και όσες νιώθουν ότι θέλουν να μιλήσουν για συμπεριφορές που μολύνουν το ερασιτεχνικό θέατρο.

«Είμαστε εδώ για να σταθούμε αρωγοί με σεβασμό και αλληλεγγύη στα παιδιά που ανέχτηκαν “τοξικές” και “προβληματικές” συμπεριφορές και υπέφεραν τόσο καιρό στη σιωπή.
Εμείς, αποφασιστικά και όπως αρμόζει στον σεβασμό προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις ηθικές αξίες αλλά και στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν τα ενήλικα μέλη της θεατρικής ομάδας αλλά και οι οικογένειες των ανήλικων μελών της, πήραμε με σθένος και χωρίς δεύτερη σκέψη τα κατάλληλα μέτρα, απομακρύνοντας άτομα με αναξιοπρεπείς και προσβλητικές συμπεριφορές που προσπαθούσαν να χαλάσουν ό,τι πιο όμορφο και αγνό προσπαθούσατε να δημιουργήσετε μέσα από το θεατρικό σανίδι.

Μηδενίσαμε το κοντέρ και μετράμε από την αρχή με νέα πνοή.
Αυλαία και πάμε και περπατάμε σε μια ευθεία φωτεινή
Αυλαία και πάμε εδώ γελάμε να μοιραστούμε τη σκηνή.

Με την ευχή όλων μας να τελειώσουμε μία και καλή με όλη αυτή την ψεύτικη και ουτοπική κατάσταση και να δημιουργήσουμε μια αληθινή κοινωνία νέων με φωνή όραμα και φως που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης & σεβασμού.
Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε πολλοί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων