13/02/2021 13/02/2021 Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο Κυρηνάλιο της Ρώμης η τελετή ορκωμοσίας της κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι. Τη νέα ιταλική κυβέρνηση συνθέτουν 23 υπουργοί, εκ των οποίων οκτώ είναι μάνατζερ και τεχνοκράτες και 15 στελέχη των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Σύζυγος ενός εκ των νέων υπουργών είναι και μια Ελληνίδα. Πρόκειται για την Αθανασία (ή αλλιώς “Νάσια”) Αθανασίου...
13 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:56
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2021 - 20:54

Ελληνίδα η σύζυγος του νέου Υπ. Περιβάλλοντος στην Ιταλία

Διαδώστε:
Ελληνίδα η σύζυγος του νέου Υπ. Περιβάλλοντος στην Ιταλία

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο Κυρηνάλιο της Ρώμης η τελετή ορκωμοσίας της κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι. Τη νέα ιταλική κυβέρνηση συνθέτουν 23 υπουργοί, εκ των οποίων οκτώ είναι μάνατζερ και τεχνοκράτες και 15 στελέχη των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Σύζυγος ενός εκ των νέων υπουργών είναι και μια Ελληνίδα.

Πρόκειται για την Αθανασία (ή αλλιώς “Νάσια”) Αθανασίου η οποία είναι παντρεμένη με τον νέο Υπουργό Περιβάλλοντος και Οικολογικής Μετάβασης της Ιταλίας, Roberto Cingolani. Η κυρία Αθανασίου ασχολείται με την έρευνα. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει στο όνομά της πάνω από 160 μελέτες και 16 επιστημονικές πατέντες στον χώρο της νανοτεχνολογίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων