17/02/2021 17/02/2021 Με την υποστήριξη της Πατριαρχικής Επιτροπής Φυσικού Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, πραγματοποιείται το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών “Κύπελο Ισαποστόλου Νικολάου της Ιαπωνίας”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Pushkino της Περιφέρειας της Μόσχας από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αγίου Νικολάου Κασάτκιν, Ισαποστόλου Ιαπωνίας,...
17 Φεβρουαρίου, 2021 - 8:44

Το Πατρ. Μόσχας στηρίζει το Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Διαδώστε:
Το Πατρ. Μόσχας στηρίζει το Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Με την υποστήριξη της Πατριαρχικής Επιτροπής Φυσικού Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, πραγματοποιείται το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών “Κύπελο Ισαποστόλου Νικολάου της Ιαπωνίας”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Pushkino της Περιφέρειας της Μόσχας από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αγίου Νικολάου Κασάτκιν, Ισαποστόλου Ιαπωνίας, ο οποίος ίδρυσε τη ρωσική πνευματική αποστολή στην Ιαπωνία.


Το φεστιβάλ διοργανώνεται στην πόλη Pushkino κάθε χρόνο από το 2011 και μέχρι στιγμής περισσότεροι από 25 χιλιάδες αθλητές και 70 χιλιάδες θεατές συμμετείχαν στις εκδηλώσεις. Από το 2016 συμμετέχουν και αθλητές με αναπηρία.
Φέτος, θα συμμετάσχουν 2,5 χιλιάδες αθλητές.
Διοργανωτής του φεστιβάλ είναι η Ρωσική Ορθόδοξη Ένωση Πολεμικών Τεχνών με την υποστήριξη της Πατριαρχικής Επιτροπής Φυσικού Πολιτισμού και Αθλητισμού , του Υπουργείου Αθλητισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Κυβέρνησης της Περιφέρειας της Μόσχας, της ιαπωνικής Πρεσβείας και άλλων φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων