19/02/2021 25/02/2021 Συγχαρητήρια επιστολή προς την Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία για τη εκλογή του νέου Πατριάρχη κ.κ. Πορφυρίου απέστειλε ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, Ζντράβγκο Κριβοκάπιτς, “εκ μέρους της Κυβέρνησης και των πολιτών του Μαυροβουνίου”. “Να εμπνέεστε από την αγάπη του Θεού, να ακολουθείτε το παράδειγμα των ιερών και ευσεβών προκατόχων σας και να προσεύχεστε για ειρήνη στις ψυχές...
19 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2021 - 19:45

Το Μαυροβούνιο συγχαίρει τον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Το Μαυροβούνιο συγχαίρει τον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Συγχαρητήρια επιστολή προς την Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία για τη εκλογή του νέου Πατριάρχη κ.κ. Πορφυρίου απέστειλε ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, Ζντράβγκο Κριβοκάπιτς, “εκ μέρους της Κυβέρνησης και των πολιτών του Μαυροβουνίου”.

“Να εμπνέεστε από την αγάπη του Θεού, να ακολουθείτε το παράδειγμα των ιερών και ευσεβών προκατόχων σας και να προσεύχεστε για ειρήνη στις ψυχές μας και σε ολόκληρο τον κόσμο” αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Τον νέο Προκαθήμενο της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας συγχαίρει με μήνυμά του στο twitter και ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου, Aleksa Bečić.

“Συγχαίρω τον Σέρβο Πατριάρχη, κ.κ. Πορφύριο, για την εκλογή του, με την πεποίθηση ότι θα είναι ένας άξιος διάδοχος των προκατόχων του και ότι ως πνευματικός ποιμένας θα οδηγήσει τους πιστούς μέσω της ειρήνης και της αγάπης “, έγραψε στο Twitter.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων