14/03/2021 14/03/2021 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος του Πατριαρχείου Σερβίας επισκέφτηκε τον δήμο του Ανατολικού τμήματος της πόλης του Σεράγεβο και μίλησε με τον Δήμαρχο κ. Γιοβάν Κάτιτς. Ο Πανιερώτατος με τον δήμαρχο επισκέφτηκαν την τοποθεσία όπου θα χτιστεί ο μελλοντικός Καθεδρικός Ναός της πόλης.  Με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου κ. Χρυσοστόμου στην επόμενη Δημοτική Συνέλευση θα...
14 Μαρτίου, 2021 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2021 - 10:00

Συνάντηση για την ανέγερση του Καθεδρικού Ναού στο Σεράγεβο

Διαδώστε:
Συνάντηση για την ανέγερση του Καθεδρικού Ναού στο Σεράγεβο

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος του Πατριαρχείου Σερβίας επισκέφτηκε τον δήμο του Ανατολικού τμήματος της πόλης του Σεράγεβο και μίλησε με τον Δήμαρχο κ. Γιοβάν Κάτιτς. Ο Πανιερώτατος με τον δήμαρχο επισκέφτηκαν την τοποθεσία όπου θα χτιστεί ο μελλοντικός Καθεδρικός Ναός της πόλης. 

Με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου κ. Χρυσοστόμου στην επόμενη Δημοτική Συνέλευση θα προταθεί προς έγκριση η απόφαση για την αλλαγή του Κανονιστικού Σχεδίου ώστε να προβλέπει την κατασκευή του Καθεδρικού Ναού της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο δήμο Ανατολικού Σεράγεβο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Δαμπροβοσνίας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψή τους ενώ στη συνέχεια συνόδευσε τον Πανιερώτατο στην νεόκτιστη περιοχή της πόλης, στους νέους δρόμους και στο μέρος όπου θα κατασκευαστεί ένα πάρκο και μια τεχνητή λίμνη ενώ ενημέρωσε αναλυτικά τον Πανιερώτατο για τα έργα που σχεδιάζονται στην περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων