17/03/2021 17/03/2021 Με την ευλογία του Πατριαρχικού Εξάρχου της Νοτιοανατολικής Ασίας, Μητροπολίτη Σιγκαπούρης και της Νοτιοανατολικής Ασίας, του Πατριαρχείου Μόσχας ολοκληρώθηκε και δημοσιεύθηκε η μετάφραση στα ταϊλανδέζικα της Ακολουθίας του Μεγάλου Κανόνα Αγίου Ανδρέα Κρήτης. Η μετάφραση και έκδοση πραγματοποιήθηκε από Γραφείο της Επισκοπής της Ταϊλάνδης και απευθύνεται στις ενορίες της χώρας. Η ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας...
17 Μαρτίου, 2021 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2021 - 8:57

Στα ταϊλανδέζικα ο Μέγας Κανών του Αγίου Ανδρέα

Διαδώστε:
Στα ταϊλανδέζικα ο Μέγας Κανών του Αγίου Ανδρέα

Με την ευλογία του Πατριαρχικού Εξάρχου της Νοτιοανατολικής Ασίας, Μητροπολίτη Σιγκαπούρης και της Νοτιοανατολικής Ασίας, του Πατριαρχείου Μόσχας ολοκληρώθηκε και δημοσιεύθηκε η μετάφραση στα ταϊλανδέζικα της Ακολουθίας του Μεγάλου Κανόνα Αγίου Ανδρέα Κρήτης.

Η μετάφραση και έκδοση πραγματοποιήθηκε από Γραφείο της Επισκοπής της Ταϊλάνδης και απευθύνεται στις ενορίες της χώρας.
Η ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ταϊλάνδη ξεκίνησε το 1999. Ανταποκρινόμενη στις εκκλήσεις Ορθόδοξων πιστών, κυρίως πολιτών της πρώην ΕΣΣΔ, οι οποίοι με το θέλημα του Θεού βρέθηκαν πολύ μακριά από την πατρίδα τους για διάφορους λόγους, η Ιερά Σύνοδος Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (Πατριαρχείο Μόσχας) στη συνεδρίασή της στις 28 Δεκεμβρίου του 1999 αποφάσισε τη δημιουργία της πρώτης ενορίας στην Ταϊλάνδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων