19/03/2021 19/03/2021 Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα Εξοχ. κ. DavidSatterfield. Ο κ.Satterfield έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση για ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Τον κ. Πρέσβη συνόδευαν η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πόλη Ευγεν. κ.Daria Darnell, και...
19 Μαρτίου, 2021 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2021 - 21:23

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα Εξοχ. κ. DavidSatterfield. Ο κ.Satterfield έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση για ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Τον κ. Πρέσβη συνόδευαν η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πόλη Ευγεν. κ.Daria Darnell, και ο Σύμβουλος κ. Kevin Moss. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Σεβ. Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο Σεβ.Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος και ο Πανοσιολ. Μ. Σύγκελλος κ. Ιάκωβος.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων