26/03/2021 26/03/2021 Πόσο σημαντικό έργο γίνεται σιωπηλά, ταπεινά και περήφανα από αληθινούς Έλληνες πατριώτες που ζουν στο εξωτερικό! Μόνο ρίγη συγκίνησης μπορεί να νιώσει κανείς ακούγοντας αυτά τα παιδιά από τη Μόσχα, που έχουν δύο πατρίδες, να απαγγέλνουν ποιήματα Ελλήνων και Ρώσων φιλελλήνων ποιητών για την Πατρίδα μας, συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, του Εθνικού ποιητή της Ρωσίας, Αλεξάντρ Πούσκιν,...
26 Μαρτίου, 2021 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 14:41

Από τη Μόσχα με αγάπη: Μαθητές απαγγέλουν ποιήματα για το ’21

Διαδώστε:
Από τη Μόσχα με αγάπη: Μαθητές απαγγέλουν ποιήματα για το ’21

Πόσο σημαντικό έργο γίνεται σιωπηλά, ταπεινά και περήφανα από αληθινούς Έλληνες πατριώτες που ζουν στο εξωτερικό!

Μόνο ρίγη συγκίνησης μπορεί να νιώσει κανείς ακούγοντας αυτά τα παιδιά από τη Μόσχα, που έχουν δύο πατρίδες, να απαγγέλνουν ποιήματα Ελλήνων και Ρώσων φιλελλήνων ποιητών για την Πατρίδα μας, συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, του Εθνικού ποιητή της Ρωσίας, Αλεξάντρ Πούσκιν, για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Οι μαθητές του Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας Ελληνικής Κοινότητας Μόσχας στέλνουν με αυτόν τον τρόπο τις ευχές  τους για την Εθνική Γιορτή της Ελλάδος!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που απέστειλε στη Σχολή Γονέων -Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης η καθηγήτρια της Νεοελληνικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Lomonosof της Μόσχας, Ναταλία Νικολάου, εδώ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων