11/04/2021 11/04/2021 Συλλυπητήρια επιστολή έστειλε στην Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ Β’ ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος για την εκδημία του συζύγου της, Αυτού Βασιλικής Υψηλότητος Πρίγκηπα Φιλίππου, Δούκα του Εδιμβούργου, στην οποία, μάλιστα, αναφέρεται και στην συνεργασίαν την οποία είχε με τον εκλιπόντα ως Πρόεδρο του WWF για θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Υπενθυμίζεται, ότι στις αρχές...
11 Απριλίου, 2021 - 21:44

Πατριαρχικό Συλλυπητήριο Γράμμα προς την Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου

Διαδώστε:
Πατριαρχικό Συλλυπητήριο Γράμμα προς την Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου

Συλλυπητήρια επιστολή έστειλε στην Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ Β’ ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος για την εκδημία του συζύγου της, Αυτού Βασιλικής Υψηλότητος Πρίγκηπα Φιλίππου, Δούκα του Εδιμβούργου, στην οποία, μάλιστα, αναφέρεται και στην συνεργασίαν την οποία είχε με τον εκλιπόντα ως Πρόεδρο του WWF για θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται, ότι στις αρχές της Πατριαρχικής του θητείας, ο Παναγιώτατος είχε προσκαλέσει τον πρίγκιπα Φίλιππο να μιλήσει σε οικολογική ημερίδα στην Χάλκη. Εν συνεχεία προσκλήθηκε στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, ενώ αργότερα ο ίδιος είχε προσκαλέσει τον Πατριάρχη στο Οικολογικό Συνέδριο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων