19/04/2021 19/04/2021 Κατέρρευσε ένας από τους τοίχους της γυναικείας Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας στην πόλη Μούρομ της Ρωσίας, στην περιοχή του Βλαντίμιρ. Ωστόσο, ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, δήλωσε ο γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Μούρομ. π. Αρτέμιος Τσόρνοφ. «Κανείς δεν τραυματίστηκε, ο τοίχος κατέρρευσε χθες … λόγω ερήμωσης. Η έκθεση ατυχήματος για την εγκατάσταση είχε ήδη συνταχθεί πριν...
19 Απριλίου, 2021 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2021 - 16:16

Κατέρρευσε τοίχος γυναικείου μοναστηριού στη Ρωσία

Διαδώστε:
Κατέρρευσε τοίχος γυναικείου μοναστηριού στη Ρωσία

Κατέρρευσε ένας από τους τοίχους της γυναικείας Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας στην πόλη Μούρομ της Ρωσίας, στην περιοχή του Βλαντίμιρ. Ωστόσο, ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, δήλωσε ο γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Μούρομ. π. Αρτέμιος Τσόρνοφ.

«Κανείς δεν τραυματίστηκε, ο τοίχος κατέρρευσε χθες … λόγω ερήμωσης. Η έκθεση ατυχήματος για την εγκατάσταση είχε ήδη συνταχθεί πριν από ένα χρόνο», είπε ο ιερέας.

Σημείωσε επίσης ότι πρόκειται για μνημείο ομοσπονδιακής σημασίας και το μοναστήρι το χρησιμοποιεί βάσει σύμβασης χρήσης.

«Θα αποκαταστήσουμε τον τοίχο, φυσικά. Το μόνο ερώτημα είναι ποιος θα το κάνει: το κράτος, αφού είναι μνημείο ομοσπονδιακής σημασίας και ομοσπονδιακής περιουσίας, ή το κόστος θα επιβαρύνει την εκκλησία. Αυτό είναι ακόμα ασαφές», κατέληξε ο ιερέας.

Πηγή: ria.ru
Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων