28/04/2021 28/04/2021 Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Μ. Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό, Αθηνά Κόρκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Χάρης Βυτινιώτης στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, για να ευχηθούν «Καλή Ανάσταση» και να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο. Η συζήτηση που διεξήχθη σε θερμό κλίμα περιελάμβανε θέματα...
28 Απριλίου, 2021 - 16:09

Κόρκα και Βυτινιώτης στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Κόρκα και Βυτινιώτης στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Μ. Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό, Αθηνά Κόρκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Χάρης Βυτινιώτης στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, για να ευχηθούν «Καλή Ανάσταση» και να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο. Η συζήτηση που διεξήχθη σε θερμό κλίμα περιελάμβανε θέματα που απασχολούν την Τοπική μας Εκκλησία, συνεργασίες με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε την κα. Κόρκα και τον κ. Βυτινιώτη για την φιλική επίσκεψή τους και τους ευχήθηκε φώτιση και «Καλή Ανάσταση» γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων