29/04/2021 29/04/2021 Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 15/28 Απριλίου 2021, τελέσθηκε το μυστήριον του Αγίου Ευχελαίου στο μοναστηριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, προεξάρχοντος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου συνιερουργούντων έξι Αρχιερέων, όπως ορίζει η τάξη της Εκκλησίας και συμμετεχόντων Αγιοταφιτών Ιερομονάχων, μοναχών και εντοπίων πιστών. Μετά το τέλος των ευχών, ο Μακαριώτατος ηυχελίασε τους Αρχιερείς,...
29 Απριλίου, 2021 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2021 - 10:05

Το Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στα Ιεροσόλυμα

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 15/28 Απριλίου 2021, τελέσθηκε το μυστήριον του Αγίου Ευχελαίου στο μοναστηριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, προεξάρχοντος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου συνιερουργούντων έξι Αρχιερέων, όπως ορίζει η τάξη της Εκκλησίας και συμμετεχόντων Αγιοταφιτών Ιερομονάχων, μοναχών και εντοπίων πιστών.

Μετά το τέλος των ευχών, ο Μακαριώτατος ηυχελίασε τους Αρχιερείς, οι Αρχιερείς τον Μακαριώτατον και ο Μακαριώτατος και οι Αρχιερείς ηυχελίασαν τους προσελθόντες ιερείς, μοναχούς και πιστούς, μεταξύ των οποίων και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελος Βλιώρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων