07/05/2021 07/05/2021 Ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης πάσης Γεωργίας Ηλίας ΙΙ συγχαίρει ολόκληρη τη Γεωργία για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου, γιορτή κατά την οποία εορτάζει ολόκληρη η χώρα του. Στο ευχετήριο μήνυμά του ο Μακαριώτατος αναφέρει τα εξής: «Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι μεγάλη γιορτή. Συγχαίρω ολόκληρη τη Γεωργία για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου. Ο Άγιος Γεώργιος...
07 Μαΐου, 2021 - 19:24
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 18:21

Μήνυμα του Πατριάρχη Γεωργίας για τον Άγιο Γεώργιο

Διαδώστε:
Μήνυμα του Πατριάρχη Γεωργίας για τον Άγιο Γεώργιο

Ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης πάσης Γεωργίας Ηλίας ΙΙ συγχαίρει ολόκληρη τη Γεωργία για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου, γιορτή κατά την οποία εορτάζει ολόκληρη η χώρα του.

Στο ευχετήριο μήνυμά του ο Μακαριώτατος αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι μεγάλη γιορτή. Συγχαίρω ολόκληρη τη Γεωργία για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου. Ο Άγιος Γεώργιος είναι βοηθός των εμπερίστατων. Είθε ο Άγιος Γεώργιος να προστρέχει σε εσάς, σε κάθε ανάγκη. Ας είμαστε αισιόδοξοι. Ας μη χάνουμε την ελπίδα, ας μη χάνουμε την αγάπη, ας βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Να είστε ευλογημένοι».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων