13/05/2021 13/05/2021 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, 6 Μαΐου οι διαδικτυακές ξεναγήσεις και τα εργαστήρια για την παρουσίαση του επετειακού εκπαιδευτικού προγράμματος «Αναζητώντας την κληρονομιά του Εικοσιένα στη Μακεδονία του 19ου αιώνα». Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παιδιών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας (Μακεδονία, Θράκη, Αττική), την Κύπρο, αλλά και το Βουκουρέστι! “Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς,...
13 Μαΐου, 2021 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2021 - 11:40

Διαδικτυακές ξεναγήσεις στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

Διαδώστε:
Διαδικτυακές ξεναγήσεις στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, 6 Μαΐου οι διαδικτυακές ξεναγήσεις και τα εργαστήρια για την παρουσίαση του επετειακού εκπαιδευτικού προγράμματος «Αναζητώντας την κληρονομιά του Εικοσιένα στη Μακεδονία του 19ου αιώνα».

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παιδιών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας (Μακεδονία, Θράκη, Αττική), την Κύπρο, αλλά και το Βουκουρέστι!

“Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, τους μαθητές και τα στελέχη της Εκπαίδευσης για τα θετικά σχόλιά τους και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση αντίστοιχων επιμορφωτικών ημερίδων, αλλά και τη διεύρυνση της συνεργασίας του Μουσείου με την εκπαιδευτική κοινότητα”, αναφέρεται στη σελίδα του στο Facebook το Μουσείο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεχίζεται διαδικτυακά για μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ | 2310 229778

EMAIL | [email protected]

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ | www.imma.edu.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων