19/05/2021 19/05/2021 Τον Πρόεδρο της Αμπχαζίας, Ασλάν Μπζάνια, υποδέχθηκε χθες, Τρίτη 19 Μαϊου, στην έδρα του Πατριαρχείου στη Δαμασκό ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τη συνάντηση με τον κ. Μπζάνια και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο στη Συρία σε μια περίοδο έντονης δοκιμασίας. Την ίδια ώρα έστειλε μήνυμα...
19 Μαΐου, 2021 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 10:46

Αντιοχείας Ιωάννης: Στόχος μας να φέρουμε την ειρήνη στη Συρία

Διαδώστε:
Αντιοχείας Ιωάννης: Στόχος μας να φέρουμε την ειρήνη στη Συρία

Τον Πρόεδρο της Αμπχαζίας, Ασλάν Μπζάνια, υποδέχθηκε χθες, Τρίτη 19 Μαϊου, στην έδρα του Πατριαρχείου στη Δαμασκό ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τη συνάντηση με τον κ. Μπζάνια και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο στη Συρία σε μια περίοδο έντονης δοκιμασίας. Την ίδια ώρα έστειλε μήνυμα πως το Πατριαρχείο Αντιοχείας έχει ως στόχο να φέρει την ειρήνη και την αγάπη στη Συρία και σε όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος της Αμπχαζίας από τη πλευρά του ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για την υποδοχή και στάθηκε ιδιαίτερα στους στόχους που έχει θέσει το Πατριαρχείο Αντιοχείας για την προάσπιση της ειρήνης και της ζωής των ανθρώπων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων