07/06/2021 07/06/2021 Τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κροατία δέχθηκε σήμερα, 7 Ιουνίου 2021, ο νεοεκλεγείς Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στην Αρχιεπισκοπική κατοικία του στο Ζάγκρεμπ, αφού μέχρι πρότινος ο Μακαριώτατος υπήρξε Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας.  Οι δυο συνομιλητές, σε μια εγκάρδια συνομιλία, την πρώτη από τότε που διορίστηκε Πρεσβευτής της Ρωσίας στην Κροατία ο Αντρέι Νεστερένκο, αντάλλαξαν...
07 Ιουνίου, 2021 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2021 - 18:01

Τον πρέσβη της Ρωσίας στην Κροατία δέχθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας

Διαδώστε:
Τον πρέσβη της Ρωσίας στην Κροατία δέχθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας

Τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κροατία δέχθηκε σήμερα, 7 Ιουνίου 2021, ο νεοεκλεγείς Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στην Αρχιεπισκοπική κατοικία του στο Ζάγκρεμπ, αφού μέχρι πρότινος ο Μακαριώτατος υπήρξε Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας. 

Οι δυο συνομιλητές, σε μια εγκάρδια συνομιλία, την πρώτη από τότε που διορίστηκε Πρεσβευτής της Ρωσίας στην Κροατία ο Αντρέι Νεστερένκο, αντάλλαξαν ευχές και εξέφρασαν την ελπίδα για ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο ορθόδοξων εθνών.

Στη συζήτηση για τις σύγχρονες παγκόσμιες προκλήσεις συμμετείχαν, επίσης, ο κ. Ματέϊ Σίντοροφ, εκπρόσωπος Τύπου της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και ο ιερομόναχος Σάββας (Μπούνταλο), εκλεγμένος Επίσκοπος Μάρτσας της Αρχιεπισκοπής Πεκίου.

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Ζάγκρεμπ-Λουμπλιάνας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων