19/06/2021 19/06/2021 Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη και τον Αιγύπτιο ομόλογό του διοικητή των Αεροπορικών Δυνάμεων Αντιπτέραρχο Mohammed Abbas Helmy Hashem, υποδέχθηκε στο παλαίφατο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο παλαιό Κάιρο ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. κ. Θεόδωρος. Για πρώτη φορά οι αρχηγοί της Πολεμικής Αεροπορίας των δύο χωρών συνδευόμενοι από...
19 Ιουνίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2021 - 21:20

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο Αρχηγός ενώπιον του Αγίου Γεωργίου

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο Αρχηγός ενώπιον του Αγίου Γεωργίου

Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη και τον Αιγύπτιο ομόλογό του διοικητή των Αεροπορικών Δυνάμεων Αντιπτέραρχο Mohammed Abbas Helmy Hashem, υποδέχθηκε στο παλαίφατο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο παλαιό Κάιρο ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. κ. Θεόδωρος.

Για πρώτη φορά οι αρχηγοί της Πολεμικής Αεροπορίας των δύο χωρών συνδευόμενοι από τον Έλληνα Ακόλουθο Άμυνας, Πλοίαρχο (ΠΝ) Γεώργιο Χατζή, έκαναν επίσκεψη στο μοναστήρι, τόπο μαρτυρίου του Αγίου Γεωργίου, το οποίο αποτελεί προσκύνημα για Χριστιανούς και Μουσουλμάνους.

ΔΕΙΤΕ – Ο Αρχηγός ΓΕΑ στον τόπο μαρτυρίου του Αγίου Γεωργίου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων