23/06/2021 23/06/2021 Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από την πραγματοποίηση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ τον Ιούνιο του 2016, πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα και ευλογία της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α΄ και με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου «Εκκλησία και Πολιτισμός» του Τμήματος...
23 Ιουνίου, 2021 - 13:05

Διαδικτυακό Συνέδριο «Ακούοντας τον λόγον της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας σήμερον»

Διαδώστε:
Διαδικτυακό Συνέδριο «Ακούοντας τον λόγον της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας σήμερον»

Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από την πραγματοποίηση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ τον Ιούνιο του 2016, πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα και ευλογία της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α΄ και με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου «Εκκλησία και Πολιτισμός» του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, διήμερο Διαδικτυακό Συνέδριο, με θέμα: «Ακούοντας τον λόγον της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας σήμερον», στις 25 και 26 Ιουνίου τ.ε., και ώρα 11:00 π.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων