29/06/2021 29/06/2021 Το Σάββατο 13/26 Ιουνίου 2021, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ευκτήριο οίκο του Πατριάρχη Αβραάμ στην Μπερ Σέβα, για την επέτειο της πρώτης Θείας Λειτουργίας, η οποία τελέσθηκε κατά την απόδοση της Πεντηκοστής του σωτηρίου έτους 2017, καθώς και για τη πρώτη επέτειο της χειροτονίας του Ιερέα του εφημερίου της Μπερ Σέβα π. Αλεξάνδρου Γιάσεβιτς....
29 Ιουνίου, 2021 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2021 - 13:44

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη Μπερ Σέβα

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη Μπερ Σέβα

Το Σάββατο 13/26 Ιουνίου 2021, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ευκτήριο οίκο του Πατριάρχη Αβραάμ στην Μπερ Σέβα, για την επέτειο της πρώτης Θείας Λειτουργίας, η οποία τελέσθηκε κατά την απόδοση της Πεντηκοστής του σωτηρίου έτους 2017, καθώς και για τη πρώτη επέτειο της χειροτονίας του Ιερέα του εφημερίου της Μπερ Σέβα π. Αλεξάνδρου Γιάσεβιτς.

Της θείας Λειτουργίας προεξήρξεν ο Πνευματικός της Ιεράς Λαύρας του Οσίου Πατρός Σάββα του Ηγιασμένου, Αρχιμανδρίτης π. Ευδόκιμος, συλλειτουργούντος του Αρχιμανδρίτου π. Λεοντίου, Ηγουμένου Ραφιδίων της Σαμαρείας.

Τον θείον Λόγον εξεφώνησεν ο π. Ευδόκιμος, δίδοντας πνευματικές συμβουλές στους πιστούς.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστη ο Αρχιεπίσκοπος Μαδάβων κ. Αριστόβουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων