25/02/2019 25/02/2019 Το Κέντρο εργασίας με ανθρώπους που πάσχουν από προβλήματα ακοής “Desnitsa” επί του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων στην περιοχή Νοβοκοσινό στη Μόσχα άνοιξε ένα Κυριακάτικο Σχολείο για παιδιά με προβλήματα ακοής. Τώρα ήδη παρακολουθούν ένα ειδικό πρόγραμμα οκτώ παιδιά. Ο πρωθιερέας Μιχαήλ Ζαζβόνοφ είπε ότι γίνεται προσπάθεια να καλυφτούν όλες οι ανάγκες των κωφών...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:35

Στη Μόσχα εγκαινιάστηκε το νέο Κυριακάτικο Σχολείο για παιδιά με προβλήματα ακοής

Διαδώστε:
Στη Μόσχα εγκαινιάστηκε το νέο Κυριακάτικο Σχολείο για παιδιά με προβλήματα ακοής

Το Κέντρο εργασίας με ανθρώπους που πάσχουν από προβλήματα ακοής “Desnitsa” επί του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων στην περιοχή Νοβοκοσινό στη Μόσχα άνοιξε ένα Κυριακάτικο Σχολείο για παιδιά με προβλήματα ακοής. Τώρα ήδη παρακολουθούν ένα ειδικό πρόγραμμα οκτώ παιδιά.

Ο πρωθιερέας Μιχαήλ Ζαζβόνοφ είπε ότι γίνεται προσπάθεια να καλυφτούν όλες οι ανάγκες των κωφών ανθρώπων. Οι κωφοί ενωρίτες αποφάσισαν να βοηθούν τα παιδιά με το ίδιο πρόβλημα. Όσο οι γονείς είναι στη Λειτουργία, τα παιδιά φοιτούν στο Κυριακάτικο Σχολείο. Επίσης στο ναό έχουν υπάρχουν μόνιμα προγράμματα προσκυνηματικών ταξιδιών, ενώ παράλληλα διοργανώνονται ποιητικές και μουσικές βραδιές. Αξιοσημείωτο είναι ότι στη Μόσχα αυτή τη στιγμή λειτουργούν τρία παρόμοια σχολεία. Πρόσφατα το Κέντρο ανήρτησε στο κανάλι youtube 30 σποτάκια με θέμα “Ερμηνεία της Θείας Λειτουργίας στη νοηματική”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων