26/02/2019 26/02/2019 Ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι ενόψει της Μεγάλης Σαρακοστής, στο οποίο παρακάθησε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι τής Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2019 στην Κατακόμβη τού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης προς τιμήν των συνεργατών τού πολυποίκιλου ενοριακού έργου. Ο Σεβασμιώτατος εξήρε το σπουδαίο έργο και την ουσιαστική προσφορά των...
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2019 - 9:46

Γεύμα συνεργατών στη Μητρ.Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Γεύμα συνεργατών στη Μητρ.Νεαπόλεως

Ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι ενόψει της Μεγάλης Σαρακοστής, στο οποίο παρακάθησε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι τής Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2019 στην Κατακόμβη τού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης προς τιμήν των συνεργατών τού πολυποίκιλου ενοριακού έργου.


Ο Σεβασμιώτατος εξήρε το σπουδαίο έργο και την ουσιαστική προσφορά των εθελοντών συνεργατών τού Ιερού Ναού και τους ευχαρίστησε για τη θυσιαστική τους διακονία στο έργο τής Ενορίας.
Ο προϊστάμενος τού Ναού Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Αναστασιάδης ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους πολύτιμους συνεργάτες τής Ενορίας για την αγάπη και τη διακονία τους καθώς και τον Σεβασμιώτατο κ. Βαρνάβα για την παρουσία του στο γεύμα των συνεργατών τής Ενορίας.


Μεταξύ των άλλων, στο γεύμα παρακάθησαν ο Πρωτοσύγκελλος τής Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Πατσάνης καθώς και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων